Gegevens en feiten

  • Oprichting 1962
  • Meer dan 55.000 installaties wereldwijd
  • Marktleider voor afzuig- en filterinstallaties en pneumatische transportsystemen voor de karton- en papierindustrie in Duitsland
  • 300 medewerkers (inclusief dochterondernemingen)
  • warvaan 26 stagiairs
  • Hoofdfabriek in Hilter en talrijke binnen en buitenlandse vestigingen, technische bureaus en fabrieksvertegenwoordigingen
  • eigen distributiemaatschappijen in Polen, Rusland en Zwitserland
  • Omzet 2017 44 miljoen euro (inclusief dochterondernemingen)

Ondernemingsidealen

Bekwaamheid en kwaliteit
Wij leveren snel en betrouwbaar hoogwaardige machines, installaties en oplossingen voor individuele taken aan onze klanten. Onze medewerkers zijn hoogopgeleide professionals die op een competente en geëngageerde manier zorg dragen voor geïnteresseerden en klanten. Van de eerste schets van het project tot aan de inbedrijfstelling hebben we altijd het nut voor de klant en de tevredenheid van de klant als drijfveer. Het is ons doel de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Daarbij houden we altijd onze kerncompetenties voor ogen en kennen en respecteren onze grenzen. We leren van onze fouten en elimineren ze systematisch.

Rendabiliteit en betrouwbaarheid
Onze producten zijn "Made in Europe": wij zijn een familiebedrijf dat geleid wordt door de eigenaar en hebben eigen productiefaciliteiten in Duitsland en Polen. Ons hoog aandeel eigen vermogen en economische acties zorgen ervoor dat we onafhankelijk en flexibel zijn. We zijn zuinig in het gebruik van hulpbronnen en bieden onze klanten een uitstekende waarde voor hun geld, grote efficiëntie en een consistent hoog niveau van kwaliteit. Eerlijkheid kenmerkt onze omgang met zakelijke partners en met elkaar. Daarbij communiceren we open, vriendelijk, snel en begrijpelijk.

Gezondheid en veiligheid
Onze producten en oplossingen voldoen altijd aan het huidige veiligheidsniveau. De manier waarop arbeidsplekken en taken worden vormgegeven vermijdt de belasting van de gezondheid van onze medewerkers. Actieve bescherming van de werkomgeving en het milieu zijn voor ons essentieel voor duurzaamheid naar de toekomst toe. Wij respecteren en ondersteunen elkaar. Lof, erkenning en kritische opstelling bepalen onze werksfeer. We houden van ons werk en voeren het met veel passie en sportiviteit uit.

Continue ontwikkeling
De continue verbetering van diensten, producten en processen zit vast verweven in onze organisatorische processen. Wij communiceren hierover regelmatig met leveranciers en klanten en laten hen deelnemen aan het ontwikkelingsproces. Niet alleen de functie, maar het lage verbruik aan hulpmiddelen van onze producten staat bij ons altijd centraal. Wij willen door alle belanghebbenden geconcipieerd worden als een waardevol onderdeel van onze wereld.

This website uses cookies to make all functions fully usable and to analyze the traffic to this website. For more information see our privacy policy.
Confirm