HÖCKER POLYTECHNIK: Luchtzuiverende ideeën, al meer dan 55 Jaar!

„Immer eine Idee mehr – Altijd een idee vooruit“

Dit motto geldt vandaag de dag meer dan ooit. Sinds 1962 bedenkt, ontwerpt en bouwt Höcker Polytechnik luchttechnische installaties, briketteersystemen en speciale oplossingen voor industriële en ambachtelijke bedrijven. Het productpakket gaat van mobiele ontstoffers tot grote filterinstallaties met een capaciteit van meer dan 300.000 m3/h.

Door onze jarenlange ontwikkeling hebben wij ons inmiddels als marktleider in afzuig- en filtersystemen evenals in pneumatische transportsystemen voor karton verwerkende industrie bewezen.

Niet uit de lucht gegrepen: Ons team werkt wereldwijd, met de oren en ogen open en een kenmerkende scherpzinnigheid voor systematische trends en ontwikkelingen, om aan de hedendaagse en toekomstige behoefte van onze klanten te voldoen.

Wij vertrouwen op innovatie en zijn er zeker van, dat door creatieve productontwikkeling de toekomst van morgen wordt verwezenlijkt.

Waar wij ons thuis voelen? Van Kiel tot Inssbruck, van Rotterdam tot Breslau, altijd bij u in de buurt.

Het team von HÖCKER POLYTECHNIK maakt graag kennis met u!

This website uses cookies to make all functions fully usable and to analyze the traffic to this website. For more information see our privacy policy.
Confirm