Producten

Afvalverdichtingsinstallaties
Bij de planning en constructie van volledige afvalverwerkingsinstallaties gebruiken we balenpersen, stationaire containerpersen ..

Afzuiginstallaties / Ontstoffingsinstallaties
Ventilatoren en ontstoffingsapparaten vormen het hart van elke afzuiginstallatie. Wij zijn voortdurend op zoek naar betere ..

Afscheider/Cyclonen
De materiaalscheiders en afzuiginstallaties worden daar gebruikt, waar productieafval omwille van technische redenen uit een ..

Biomassa- resthoutverwerking
Uitgerekend wanneer de grondstoffen steeds schaarser worden en de kosten voor de energie en de warmtetoevoer fors stijgen, is de ..

Briketteersystemen
Het opslaan en verwijderen van los stof of spaanders is niet alleen duur, maar ook gevaarlijk. De afvalverdichting door ..

Energie-efficiënte systemen
De programmeerbare besturingsinstallaties van Höcker Polytechnik laten het stroomverbruik van afzuiginstallaties, ..

Ontstoffers/mobiele afzuigunits
Alle Vacumobil mobiele ontstoffers van Höcker Polytechnik zijn gecertificeerd en volgens de strengste maatstaven van de ..

Verfnevelinstallaties/ Oppervlaktetechniek
De oppervlaktekwaliteit van uw werkstukken is uw visitekaartje. Afzuigsystemen voor verfnevel helpen u om het oppervlak te ..

Filterinstallaties
Voor bijna elk gebruiksdoel bij droogfiltratie stellen we volgens uw wensen een exact passende filterinstallatie op uit de ..

Shredders / verkleiningsinstallaties
De high-perforamance papiershredders PHS uit het productengamma van Höcker Polytechnik zijn optimaal afgestemd op het verkleinen ..

Windshift- en beluchtinginstallaties
De inzet van moderne sorteertechnieken vraagt krachtige en juist bemeten beluchting- en luchtzuiveringsinstallaties. Oplossingen ..

Aanvullende productinformatie? Laat het ons weten.
De veiligheid van uw gegevens is belangrijk voor ons.

Ik heb de gegevensbeschermingsverklaring gelezen en ga ermee akkoord dat de door mij verstrekte gegevens elektronisch mogen worden verzameld en opgeslagen. Mijn gegevens zullen alleen worden gebruikt voor het doel van de verwerking en het beantwoorden van mijn verzoek. Door het versturen van het contactformulier ga ik akkoord met de verwerking

Opmerking: U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door een e-mail te sturen naar info@hpt.net.

Datenschutzerklärung gelesen*

* Dit veld graag volledig invullen
This website uses cookies to make all functions fully usable and to analyze the traffic to this website. For more information see our privacy policy.
Confirm